Voorstellen Over ons

Over onsHet bedrijf

R. Paapen voegwerken, in 2005 opgericht, is een eenmanszaak, gespecialiseerd in alle voorkomende soorten voegwerk.

In het bijzonder leggen wij ons toe op restauratievoegwerk, maar ook voor nieuwbouw, renovatie en reparatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om de restauratie van uw jaren 30 woning, uw nieuwe woning, of om een garage of aanbouw die u heeft laten bouwen, voor alle voorkomende voeg- werkzaamheden zijn wij u graag van dienst!Restauratiewerk

Restauratiewerk bijvoorbeeld, gaat veel verder dan 'gewoon' voegen. Het karakter van een gebouw is erg belangrijk. Dit dient dan ook na de restauratie volledig te zijn behouden, echter dan weer in topconditie! De gebruikte voegmortel, vaak volledig zelf samengesteld uit de juiste materialen en toevoegingen welke wij ook in de traditionele mortels terugvinden, maar ook -aan de hand van het huidige werk- kwa kleur en structuur zo dicht mogelijk bij het originele voegwerk komen, evenals het traditioneel aanbrengen hiervan, zijn een aantal factoren die een grote rol spelen, en naar onze mening zelfs absoluut noodzakelijk zijn, om een gebouw op de juiste manier te restaureren!

U als klant

Verder vinden wij de mening en inbreng van de klant erg belangrijk. Alles dient netjes met de klant overlegd te worden en eventuele uitleg en natuurlijk advies zijn zaken waaraan wij veel waarde hechten. Op deze manier proberen wij u zelfs voor de werkzaamheden starten een volledig idee te geven wat we zoal gaan doen en op welke manier. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en werken we samen met u naar het gewenste resultaat! Geen groot bedrijf waarvoor u een nummer bent, maar persoonlijk contact, ruimte voor zowel uw als onze inbreng en overleg van begin tot oplevering, zorgen ervoor dat vele tevreden klanten u reeds zijn voorgegaan.

Tot slot

" ...Na deze korte omschrijving van het bedrijf, hoop ik u een klein idee te hebben kunnen geven van wie R. Paapen Voegwerken is, en op welke manier u mag verwachten dat er aan uw project te werk zal worden gegaan. Goede communicatie met u als klant vind ik erg belangrijk, vandaar ook deze aparte pagina op de website om het bedrijf aan u voor te stellen. Voor overige vragen; schroom niet en stuur gerust een bericht via de contact-pagina! Uiteraard hoop ik u binnenkort als nieuwe klant te mogen verwelkomen ..."

Met vriendelijke groet,


Richard Paapen
R. Raapen Voegwerken
 

Terug naar boven
Terug naar boven

www.rpaapenvoegwerken.nl

Over ons